Restaurant în Bacău: Eclipsa


Restaurantul Eclipsa te invită să iei masa într-un ambient ideal și să îți încânți papilele cu bucatele pregătite de bucatării nostri pricepuți. Poți alege dintr-o varietate de rețete inedite, care cu siguranță te vor convinge să revii pentru a încerca mai multe. De asemenea, deținem parcare proprie, deci nu trebuie să-ți faci griji unde îți vei lăsa mașina. În fiecare zi poți beneficia de Meniul Zilei la doar 15 lei. Dacă nu reușesști să ajungi la noi, îți livrăm noi mâncarea la domiciliu sau serviciu.

mancare restaurant in bacau

cafenea lounge bacau


Lounge caffe Eclipsa te așteaptă să te destinzi pe canapele confortabile din cadrul restaurantului Eclipsa. Fie că dorești o cafea energizantă, un cocktail răcoritor sau un meniu delicios, cafeneaua Eclipsa este un loc ideal de relaxare și socializare. Designul modern transformă cafeneaua într-un loc ideal de întâlniri atât personale cât și profesionale.


Terasa Eclipsa te așteaptă să te delectezi cu gama variată de cocktailuri pregătite de barmanii noștri profesioniști dar și cu mâncăruri gustoase. Terasa acoperită dar înconjurată de verdeață poate fi amenajată și aranjată, la cerere, pentru orice eveniment special precum: aniversări, întâlniri de afaceri, prezentări de produse și multe altele.

terasa bacau eclipsa

Restaurant EclipsaPrezentare restaurant în Bacău